Netin raaputusarvat

Jokainen meistä Tuplapotin ystävistä on varmasti raaputtanut Ässä-arvan tai pari.

Arpojen raaputtaminen onkin yhtä suomalaista kuin kesämökillä käyminen tai lätkän MM-kisojen jännittäminen.

Ei siis ihme, että nykyisin arpoja pelataan innolla myös netissä. Internetin raaputusarvat ovat nopeasti nousseet suureen suosioon, eikä ihme: ne ovat juuri yhtä hauskoja kuin tavallisetkin raaputusarvat.

Suosiota nostaa varmasti myös se, että arpoja voi kokeilla ilmaiseksi. Saat viisi euroa ilmaista pelirahaa, kun rekisteröidyt suositulle Karamba-nettisivustolle. Ilmainen testiraha ei edellytä talletuksen tekemistä, mutta jos teet talletuksen, saat siihen mukavan 100% talletusbonuksen eli Karamba tuplaa talletuksesi.

Mene Karambaan tästä

Miksi kannattaa pelata juuri Karambassa?

Karamba on paras paikka pelata raaputusarpoja netissä. Syyt ovat selkeät:

  • Turvalliset, salatut rahansiirrot
  • Todistetusti rehdit pelit
  • Joka kolmas arpa voittaa!
  • Jopa miljoonan euron voitot
  • Voit kokeilla kaikkia pelejä ilmaiseksi

Millaisia nettiarvat ovat?

Internetissä arvat ”raaputetaan” kolikon sijaan hiirtä heiluttelemalla. Se mikä pelituntumassa hävitään, palkinnoissa voitetaan: netin arvoista jopa joka kolmas voittaa ja parhaimmillaan voitot ovat todella suuria.

Suurin voitto on 3WOW-nettiarvassa, jonka päävoitto on 5 500 euroa kerran kuussa 15 vuoden ajan. Jos olet kuten minä, aloit juuri laskea paljonko se tekee yhteensä. Voin auttaa ja kertoa, että se on tasan miljoona euroa.

Tältä näyttää tuo maineikas 3WOW-nettiarpa:

Raaputusarvat

3Wow raaputusarpaa voit pelata Karambassa.

Muita raaputuspelejä

3WOW:n lisäksi netissä on paljon muita raaputuspelejä. Arpasivustoilta löytyy kymmeniä arpoja, joista valita ja siihen sitten hedelmäpelit ja muut kasinopelit kaupan päälle.

Osa arvoista muistuttaa täysin normaaleja raaputusarpoja. Niissä raaputetaan auki tietty määrä ruutuja, ja jos niiden takaa löytyy tarpeeksi monta kertaa sama rahasumma, tuon summan voittaa.

Toisaalta osa netin raaputusarvoista on hyvin mielikuvituksellisia, eikä niitä pysty toteuttamaan kuin tietokoneen voimin.

Hyvä esimerkki mielikuvituksellisesta nettiarvasta on Bingo Bonanza (joka nimestään huolimatta on täysin suomenkielinen, kuten muutkin nettiarvat).

Bingo Bonanzassa ostetaan aluksi arpa, jonka raaputtamalla siitä paljastuu bingokortti. Seuraavaksi peli arpoo numeroita. Jos numero on sama kuin kortissa, se merkitään korttiin.

Jos merkinnöistä kertyy koko kortin reunasta reunaan yltävä jono, voitat. Ja mitä nopeammin jono syntyi, sitä enemmän voitat.

Yksinkertaista, hauskaa, mutta silti jotain mitä voi pelata vain tietokoneella. Tältä näyttää Bingo Bonanza:

nettiarpa

Bingo Bonanzan löydät Betssonista