Kokeile Arabian Nights nettihedelmäpeliä

Tuplapottia emme valitettavasti voi tarjota, mutta kokeilkaapa tätä! Arabian Nights on Betssonin vauhdikas ja näyttävä hedelmäpeli, joka antaa vähän suuntaa siitä, millaisia nykyaikaiset videohedelmäpelit ovat. Tuplapotti-faninkin on myönnettävä, että Arabian Nightsissa on ideaa!

Tämä kokeiluversio toimii leikkirahalla. Vaikka Arabian Nightissa on viisi kiekkoa ja kymmenen voittolinjaa, sen pelaaminen on silti helppoa. ”Bet Lines”-napista naksutellaan haluttu määrä voittolinjoja ja muista säädöistä — panos ja kolikon koko — ei tässä leikkiversiossa tarvitsekaan välittää. ”Max Bet” pyöräyttää peliä täysillä linjoilla.

Pelaa Arabian Nightsia Betssonissa
(Tai voit tietysti pelata jotain yli 30:stä muusta hedelmäpelistä…)

Voittoyhdistelmiä voi tarkastella ”Paytable”-napista, mutta pikavinkkinä todettakoon, että voittoihin vaaditaan samanlaisia kuvioita peräkkäin vasemmasta reunasta alkaen — K, Q, J, 10 ja 9 -kuvioita vaaditaan vähintään kolme, muita vähintään kaksi.

Taikalamppu on scatter-merkki, joista saa voiton, vaikka ne eivät olisi vierekkäin. Jos esiin tulee vähintään kolme taikalamppua, voittaa 15 ilmaispyöräytystä, joiden aikana voitot ovat kolminkertaiset.

Pelin paras symboli on viiksekäs arabiheppu, joka toimii jokerimerkkinä. Jos saa viisi arabia riviin, voittaa oikean rahan pelissä kasvavan jackpotin, jonka arvo näkyy ruudun oikeassa ylänurkassa. Tästä pelistä on voitettu miljoonia euroja…