Tähti-hedelmäpelin korvike

Hedelmäpeli Tähti on yksi Ray:n suosituimpia hedelmäpelejä. Netistä ei valitettavasti löydy ihan samanlaista peliä, mutta tämä Mega Joker on varmasti oiva korvike: Mega Joker iskee kuin miljoona volttia (usko pois)!

Kun voitat, voittosi siirtyvät ylempään peliin, jossa voi pyöräyttää todella suuria voittoja. Voitot voi nostaa ”Nosta” -painikkeella.

Voit pelata Mega Jokeria oikealla rahalla Casino Eurossa.

Mega Joker vs. Tähti

Mega Joker ja Tähti eroavat toisistaan monella tavalla.

Tähti on kolmen kiekon ja viiden voittolinjan hedelmäpeli, jossa voitot voi tuplata.

Mega Joker on kolmen kiekon ja viiden voittolinjan hedelmäpeli, jossa voitot siirtyvät bonuspeliin. Bonuspelissä on normaalipeliä paljon suuremmat voitot. Bonuspelin voi keskeyttää (ja voitot kotiuttaa) milloin tahansa painamalla ”nosta” -painiketta.

Mega Jokerissa ei ole tuplausta, kuten Tähti hedelmäpelissä on. Tuplaus löytyy Tuplapotti-korvike pelistämme, jos juuri tuplaaminen on syy miksi pidät Tähdestä.

Ominaisuus, jota ei löydy kuin Tähti-pelistä (jonka pelailuun paras paikka suoraan sanottuna on lähin R-kioski), on lukitseminen. Netissä missään rahalla pelattavassa hedelmäpelissä ei voi lukita – niin oudolta kuin se meistä suomalaisista vaikuttaakin.

Voitot

Ray on tunnetusti pihi voittojen maksaja. Tähti-pelistä voi voittaa muutaman kympin, tarkasti ottaen 50 euroa.

Oikealla rahalla pelatun Mega Jokerin päävoitto on kasvavan jättipotin kokoinen. Yleensä kasvava potti on n. 60 000 – 100 000 euroa kun se voitetaan. En tiedä sinusta, mutta omaan makuuni 100 000 euron voitto on parempi kuin 50 euron…

Pikaohjeet Mega Jokerin pelaamiseen

Tähti on tuttu hedelmäpeli, mutta hieno nettipeli Mega Jokerin tapaan voi olla vähän vieraampi. Näin pelaat Mega Jokeria.

Valitse käytettävän kolikon koko klikkaamalla oikean alakulman kolikoita.

Panosta -napilla voit valita miten pelaat. Vaihtoehdot ovat yksi kolikko ja yksi voittolinja (voittolinja 1) tai kymmenen kolikkoa ja kaikki viisi voittolinjaa (tällöin voitot ovat aina tuplasti suuremmat kuin yhdellä voittolinjalla).

Pyöräytä käynnistää pelin. Jos voitat, voit painaa uudelleen pyöräytä -nappia, jolloin bonuspeli käynnistyy. Voit myös valita voittojen kotiutuksen painamalla nosta.

Vielä lisää ohjeita löydät klikkaamalla pelin vasemman alakulman kysymysmerkkiä.

Hauskoja pelihetkiä! Uskomme että tämä peli viihdyttää kympillä, vaikkei se aivan aito Ray:n Tähti-hedelmäpeli olekaan.