Tuplapotti: Vinkkejä, ohjeita ja strategioita

Tuplapottia voi pelata huvikseenkin napsutellen, mutta tosimielellä pelaava muistaa pari oleellista vinkkiä ja jää pitkässä juoksussa voitolle enemmän kuin huolimattomasti pelaileva. Onneksi Tuplapotin menestyksekäs pelaaminen on helppoa, muistat vain seuraavat vinkit:

  • Pelaa kaikilla viidellä linjalla. Tuplapotin palautusprosentti on viidellä linjalla pelattuna reilusti yli 10 prosenttia parempi kuin yhdellä linjalla. Jos pelaat satasen viidellä linjalla, takaisin tulee keskimäärin 93 euroa, kun yhdellä linjalla takaisin tulisi vain 79 euroa.
  • Valitse linjat oikein. Jos haluat välttämättä pelata pienemmällä määrällä linjoja, käytä kahdella linjalla linjoja 1 ja 2, kolmella linjalla settiä 1, 2 ja 3 ja neljällä linjoja 1, 2, 3 ja 5, näin palautusprosenttisi on mahdollisimman suuri.
  • Älä tuplaa. RAY:n peleissä tuplaus on aina pitkässä juoksussa tappiollista puuhaa, eikä siten kannata koskaan. Älä jää harmittelemaan pienempiä voittoja, vaan muista, että pidemmän päälle tuplaamalla häviää varmasti.

Yllä ovat tärkeimmät yksittäiset vinkit. Niiden lisäksi kannattaa miettiä vähän rahanhallintaa tai bankroll managementia, kuten suuren maailman gämblerit sanovat.

  • Ota voitot ulos. Rahanhallintaa auttaa, kun vetää voitot ulos koneesta. Jos pelaat voittosi saman tien, poistut koneelta useammin tyhjätaskuna. Hyväntekeväisyys tietysti kiittää. Ota mieluummin voitot rahana taskuun, niin tulee parempi fiilis voittamisesta ja on kolikoita, jotka syöttää koneeseen seuraavalla kerralla!
  • Pidä tiukka pelibudjetti. Jos tuntuu, että hedelmäpeli syö rahaa liiankin kanssa, tee budjetti pelaamiselle ja pidä siitä kiinni. Mieti, miten paljon voit oikeasti käyttää rahaa pelaamiseen — äläkä oleta voittavasi mitään, vaan lähde siitä, että kaikki pelaamiseen käytettävä raha myös menee. Jaa kuukauden budjetti pelipäivien määrällä ja kun menet pelaamaan, lyö tämä summa koneeseen ja pelaa se. Jos haluat pelata pidempään kuin rahasi sallivat, saat käyttää voittamasi rahat pelaamiseen, mutta enempää rahaa et itse koneeseen pistä.